Le Faʻaaliga o le faʻamalama Stadium LED

O moli i totonu o le malae taalo e masani ona vaevaeina i le moli o le nofoaga o le tauvaga ma le moli o le au maimoa.O lamepa ma molī o le malae e fa'aaoga mo moli o le nofoaga.O le moli i luga aʻe o le faletele o le moli lautele a le fale gaosimea, ae faʻalogo lelei i lona gafatia i faʻalavelave faʻafuaseʻi, ia mautinoa le saogalemu o le au maimoa pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

moli ta'aloga

O uiga o moli moli i nofoaga tauvaga

1-High si'o moli: 

O le maualuga o le malae taalo e matua maualuga lava ma e manaʻomia e moli e faʻaosoina le malosi o le tele o moligao e faʻafetaui ai manaʻoga mo le faʻasalalauga TV o taʻaloga tetele faavaomalo.

02

2-Faiga e tetee i le pupula:  

I le faaopoopo atu i le mamanu tufatufaina atu o moli, o le puleaina o moli e faalagolago foi i le fausaga o le paolo e faaitiitia ai le pupula

03

3-Lelei lanu lanu:

Mo nofoaga o loʻo faʻaalia ai taʻaloga tetele faavaomalo i luga o le televise, e manaʻomia le malamalama o lamepa MA molī e lelei tele le faʻaitiitia o lanu, ma o le faʻailoga lanu e le tatau ona itiiti ifo i le 80. Hd TV faʻasalalauga o taʻaloga faavaomalo tetele e tatau ona i ai se lanu. fa'aliliuga fa'asinomaga e le itiiti ifo i le 90.

05

4-Meafaigaluega fetuutuunai tulimanu: 

O le moli e tatau ona fetu'una'i, sa'o ma fa'atuatuaina mea e fetu'una'i ai.I le faʻapipiʻiina o lamepa ma moli, o le faʻamoemoe o lamepa ma moli o le laasaga mulimuli lea e faʻamaeʻa ai le faʻapipiʻiina.Fa'amoemoe ile tulaga fa'atatau a le fa'ailoga moli, ina ia ausia le tulaga fa'ata'atia ole fa'amalamalamaga ma le tutusa.

04

5-e tatau ona umi ma mafolafola le mea malamalama: 

Lamepa ma moli e masani ona faʻapipiʻiina i luga o loʻo faʻatulagaina e tusa ai ma le itu o le eria, o le vaʻaia o le Angle beam ma o loʻo oʻo atu i se Angle faapitoa, o le mea lea, pe a lapotopoto le moli o moli ma moli, faʻatatau e tusa ai ma le vaega o le malamalama avea mafolafola ellipse foliga, na o le malamalama o lamepa ma molī e umi mafolafola foliga, fuafuaina i luga o le ufiufi e tusa ai ma le vaega o le malamalama o le a fausia ai se vaega tele o le liʻo.O le tufatufaina atu o le moli o lenei moli mafolafola mafolafola umi e lua ituaiga tutusa po o le tasi ituaiga tutusa.O le lamepa o lo'o i ai foliga lapotopoto e fa'atatau i le fa'asoloina o moli fa'atusa ma e fa'aitiitia le fa'aogaina.

06


Taimi meli: Iul-26-2022