Aisea e te manaʻomia ai se toe faʻaleleia o le LED?

O moli LED o lo'o suitulaga fa'atekonolosi fa'amalama masani i le tele o alaleo o fa'aoga moli.E aoga mo moli totonu, moli fafo, ma moli laiti i faʻaoga masini.

O le toe fa'aleleia o lou fale o lona uiga o lo'o e fa'aopoopoina se mea fou (e pei o se tekonolosi, vaega, po'o se mea fa'aoga) e le'i i ai muamua le fale po'o se vaega fo'i o le uluai fausaga.O le faaupuga "retrofit" e matua tutusa lava ma le faaupuga "liua."I le tulaga o moli, o le tele o toe faʻaleleia o loʻo tutupu i aso nei o le toe faʻaleleia o moli LED.

O lamepa u'amea halide sa avea ma fa'amautu i moli ta'aloga mo le tele o tausaga.O mea u'amea sa iloa mo le lelei ma le pupula pe a fa'atusatusa i moli fa'amumū masani.E ui lava i le mea moni o halides uʻamea ua faʻaaogaina lelei a latou galuega mo le tele o tausaga, ua faʻalauteleina le tekonolosi faʻamalama i le tulaga o le moli LED ua manatu nei o le tulaga auro i moli taʻaloga.

LED Toe fa'afo'isia

 

O le mea lea e te manaʻomia ai se fofo toe faʻaleleia o moli LED:

 

1. E umi atu le ola o le LED

O le moli halide u'amea e iai le averesi o le ola o le 20,000 itula, ae o le moli moli LED e tusa ma le 100,000 itula le umi.I le taimi nei, o lamepa u'amea halide e masani ona leiloa le 20 pasene o lo latou susulu muamua pe a uma le ono masina o le faʻaaogaina.

 

2. E sili atu le susulu o LED

LEDs e le gata e umi, ae e masani ona susulu.O se moli u'amea u'amea 1000W e maua mai ai le aofa'i tutusa o le malamalama e pei o le moli 400W LED, lea e fai ai se fa'atauga tele mo moli fa'amalama.O le mea lea, e ala i le fa'aliliuina o le halide u'amea i moli LED, o lo'o e fa'asaoina le tele o le malosi ma tupe i lau pili malosi, o se filifiliga e manuia uma ai le si'osi'omaga ma lau atotupe.

 

3. E manaʻomia e LED le itiiti o le tausiga

O moli halide u'amea e mana'omia le tausiga faifaipea ma le sui ina ia fa'atumauina le tulaga moli o au kalapu.O moli LED, i le isi itu, ona o lo latou ola umi, e le manaʻomia tele le tausiga.

 

4. E fa'aitiitia le tau o LED

Ioe, o le tau muamua o moli LED e sili atu nai lo moli halide masani.Ae o tupe teu umi mo se taimi umi e sili atu nai lo le tau muamua.

E pei ona ta'ua i le vaega 2, o moli LED e fa'aogaina le itiiti ifo o le malosi e o'o atu ai i le tulaga tutusa o le malamalama e pei o moli u'amea u'amea, e mafai ai ona e sefe tupe i lau pili eletise.E le gata i lea, e pei ona taʻua i le vaega 3, e leai ni tupe faʻaalu mo le tausiga e fesoʻotaʻi ma moli LED, lea e faʻatusalia ai se faʻaopoopoga tele o sefe i le taimi umi.

 

5. Faʻaitiitia le moli moli

O le malamalama e faʻaosoina e metal halides o le omnidirectional, o lona uiga e faʻasalalau i itu uma.E faigata lenei mea mo le faʻamalamalamaina o avanoa i fafo e pei o malae tenisi ma ovals soka talu ai o le leai o se moli faʻatonu e faʻateleina ai moli le manaʻomia.I se fa'atusatusaga, o le moli e fa'aolaina e le moli o le LED e fa'asinotonu, o lona uiga e mafai ona taula'i i se itu fa'apitoa, ina ia fa'aitiitia ai le fa'afitauli o le fa'alavelave pe sasaa moli.

 

6. Leai se taimi 'faamafanafana' e mana'omia

E masani lava, o moli u'amea halide e tatau ona fa'agaoioia i le afa itula a'o le'i amataina le ta'aloga i le po i luga o se malae afeleti tele.I lenei vaitau, o moli e leʻi ausia le maualuga o le susulu, ae o le malosi e faʻaaogaina i le taimi o le "faʻamafanafanaina" o le a faʻapipiʻiina pea i lau teugatupe eletise.E le pei o moli LED, e le o le tulaga lea.O moli LED e maua le malamalama maualuga i le taimi lava e faʻaagaina ai, ma latou te le manaʻomia se "malulu" taimi pe a uma ona faʻaoga.

 

7. Toe fa'aleleia e faigofie

O le tele o moli LED e fa'aogaina le fausaga tutusa e pei o lamepa halide u'amea masani.O le mea lea, o le suiga i le moli moli e matua leai lava se tiga ma le le mautonu.

LED Retrofit paka ta'avale

Fale Toe fa'afo'isia LED


Taimi meli: Sep-30-2022